Küldd be kedvenc karácsonyi recepted és nyerj!

Nyereményjátékot indít A konyha ördöge, hogy összegyűjtsünk néhány pokolian jó ünnepi receptet a karácsonyi időszak előtt. Nincs más dolgod, mint beküldeni kedvenc receptedet néhány fényképpel 2021. december 24-ig és gyűjteni a csillagokat a recepteddel. Sorsolás 2021. december 31-én.

A játék folyamata

  • Regisztrálj a konyha ördöge oldalán
  • Küldd be kedvenc receptedet a hozzávalókkal
  • Ne felejts el legalább egy képet feltölteni a recepthez!
  • Oszd meg oldaladon és gyűjtsd a csillagokat, ugyanis a legtöbb 5 csillagot megszerző recept nyeri meg a fődíjat, a 20 legjobb értkelésű recept között pedig 4 db 5 000 Ft értékű vásárlási utalványt sorsolunk ki.

Ha pedig elakadsz a feltöltésben, a receptet elküldheted e-mailben is az info@akonyhaordoge.hu címre legalább egy fényképpel és mi feltöltjük az oldalra!

Sorsolás 2021. december 31-én 12:00-kor élőben a Facebook oldalunkon, a nyerteseket a regisztrált e-mail címen keresztük értesítjük és nyereményüket postai úton juttatjuk el a nyereményjáték szabályzatában rögzítettek szerint.

Nyeremények:

  • 1x 10 000 Ft értékű Lidl vásárlási utalvány
  • 2x 5 000 Ft értékű Lidl vásárlási utalvány
  • 2x 5 000 Ft értékű Spar vásárlási utalvány

Ha szerinted mások is szívesen részt vennének a játékban, oszd meg ezt a cikket Facebookon is!

A játék 2021. december 1. napjától 2021. december 20-ig tart. A sorsolásra a Facebook oldalon kerül sor 2021. december 31-én 12:00-kor, így a receptekre szavazni is eddig az időpontig lehet. A nyerteseket a regisztrációkor megadott címen értesítjük. Amennyiben egy játékos 2021. január 5. 23:59-ig nem reagál a megkeresésre, úgy nyereménye elveszik. A játékszabályzat ide kattintva olvasható el, melyet a felhasználó a regisztrációval automatikusan elfogad.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük