- 2022.11.04.
- írta A konyha ördöge
- 0 Like
- 0 / 5
- Nehézség: Könnyű
- 553 Megtekintés
-
Előkészítés30 perc
-
Sütés ideje30 perc
-
Adag4
-
Elkészítés1 óra
Gyorsan és könnyen elkészíthető ez az igazi őszi csemege, amihez szinte semmilyen hozzávaló nem kell, csak maga a gesztenye és a víz.
Hozzávalók
Nutrition
- Daily Value*
-
Kalória: 490
-
Fehérje: 4 g
-
Zsír: 3,3 g
-
Rost: 20,3 g
-
Szénhidrát: 90,3 g
Elkészítés lépésről-lépésre
Igazából a vízen és gesztenyén kívül nem is lesz szükségünk semmire.
Tegyük a gesztenyéket vízbe, hogy bőven ellepje őket. Az a gesztenye, ami feljön a víz felszínére, azt ki is dobhatjuk, mert biztos van valami baja.
Fél óra áztatás után vágásokat teszünk a gesztenyékre, de ügyeljünk, hogy ne vágjuk ketté őket. A cél csak az, hogy a héján keresztül lássuk a tartalmát.
Ízlés szerint nagyjából 15-20 percig sütjük 160 fokon.
Neked ajánljuk még
A tökéletes sült gesztenye receptje
Hozzávalók
Follow The Directions
Igazából a vízen és gesztenyén kívül nem is lesz szükségünk semmire.
Tegyük a gesztenyéket vízbe, hogy bőven ellepje őket. Az a gesztenye, ami feljön a víz felszínére, azt ki is dobhatjuk, mert biztos van valami baja.
Fél óra áztatás után vágásokat teszünk a gesztenyékre, de ügyeljünk, hogy ne vágjuk ketté őket. A cél csak az, hogy a héján keresztül lássuk a tartalmát.
Ízlés szerint nagyjából 15-20 percig sütjük 160 fokon.
Értékeld a receptet!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.