Tormás alma – a tökéletes kiegészítő húsokhoz

Almás torma recept
  • Előkészítés
    5 perc
  • Sütés ideje
    10 perc
  • Adag
    4
  • Elkészítés
    15 perc

Pillanatok alatt elkészül és néhány óra pihentetés után már fogyasztható is, elsősorban sertés, marha és vadhúsok mellé.

Hozzávalók

    Elkészítés lépésről-lépésre

    Lépés1
    Almás torma recept hozzávalók

    Lereszeljük az almát és a friss tormát egy tálba

    Lépés2

    Hozzáadjuk a cukrot és az almaecetet (ebből az alma a legjobb, de sima is lehet). Ha édes az alma, lehet kevesebb cukor, ha savanyú, akkor pedig tehetünk be le többet is.

    Lépés3
    Almás torma recept

    Sózzuk és friss borsot őrlünk rá. Igazából kész is vagyunk :) Érdemes néhány órát hűtőben pihentetni, hogy összeérjenek az ízek.

    Neked ajánljuk még

    Értékeld a receptet!