- 2023.02.08.
- írta A konyha ördöge
- 0 Like
- 0 / 5
-
Előkészítés5 perc
-
Sütés ideje10 perc
-
Adag4
-
Elkészítés15 perc
Pillanatok alatt elkészül és néhány óra pihentetés után már fogyasztható is, elsősorban sertés, marha és vadhúsok mellé.
Hozzávalók
Elkészítés lépésről-lépésre
Lereszeljük az almát és a friss tormát egy tálba
Hozzáadjuk a cukrot és az almaecetet (ebből az alma a legjobb, de sima is lehet). Ha édes az alma, lehet kevesebb cukor, ha savanyú, akkor pedig tehetünk be le többet is.
Sózzuk és friss borsot őrlünk rá. Igazából kész is vagyunk :) Érdemes néhány órát hűtőben pihentetni, hogy összeérjenek az ízek.
Neked ajánljuk még
Tormás alma – a tökéletes kiegészítő húsokhoz
Hozzávalók
Follow The Directions
Lereszeljük az almát és a friss tormát egy tálba
Hozzáadjuk a cukrot és az almaecetet (ebből az alma a legjobb, de sima is lehet). Ha édes az alma, lehet kevesebb cukor, ha savanyú, akkor pedig tehetünk be le többet is.
Sózzuk és friss borsot őrlünk rá. Igazából kész is vagyunk :) Érdemes néhány órát hűtőben pihentetni, hogy összeérjenek az ízek.
Értékeld a receptet!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.