- 2024.01.21.
- írta A konyha ördöge
- 0 Like
- 0 / 5
- Nehézség: Könnyű
- 733 Megtekintés

-
Előkészítés30 perc
-
Sütés ideje20 perc
-
Adag2
-
Elkészítés1 óra
Ha farsang, akkor a fánk egy kihagyhatatlan érdesség, amit minden ízlése szerint fogyaszt: ki lekvárral, ki porcukorral. Ami biztos, szinte nincs olyan, aki ne imádná az apró falatokat.
Hozzávalók
Minifánk
Elkészítés lépésről-lépésre
A hozzávalókat öntsük egy tálba, majd gyúrjuk össze egy masszává.
A tésztát csomagoljuk be alufóliába, majd tegyük be a hűtőbe 30 percre pihenni.
A pihentetés után nyújtsuk ki a tésztát. Én egy kanállal formáltam kis kúpokat.

A tésztát forró olajba tettem és elkezdtem kisütni. Ezt a folyamatot egyébként olaj nélkül airfryerben is el lehet készíteni.

Amikor aranybarna színű lett, kiszedjük az olajból és papírra tesszük, hogy lecsepegtessük.

Porcukorral megszórva tálaljuk.
Neked ajánljuk még





Farsangi minifánk
Hozzávalók
Minifánk
Follow The Directions

A hozzávalókat öntsük egy tálba, majd gyúrjuk össze egy masszává.

A tésztát csomagoljuk be alufóliába, majd tegyük be a hűtőbe 30 percre pihenni.

A pihentetés után nyújtsuk ki a tésztát. Én egy kanállal formáltam kis kúpokat.

A tésztát forró olajba tettem és elkezdtem kisütni. Ezt a folyamatot egyébként olaj nélkül airfryerben is el lehet készíteni.

Amikor aranybarna színű lett, kiszedjük az olajból és papírra tesszük, hogy lecsepegtessük.

Porcukorral megszórva tálaljuk.
Értékeld a receptet!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.