- 2023.12.17.
- írta A konyha ördöge
- 0 Like
- 0 / 5
- Nehézség: Könnyű
- 1 682 Megtekintés
-
Előkészítés20 perc
-
Adag4
-
Elkészítés20 perc
Ha nem szereted a kávét az eredeti tirumisuban, akkor ez a kicsit módosított karácsonyi változat valószínű tetszeni fog.
Próbáld ki a „Tiramisu Dorina módra” receptet is a kisfazek.hu oldalról!
Hozzávalók
Karácsonyi tiramisu
Elkészítés lépésről-lépésre
A mascaropnehoz folyamatosna hozzáadjuk a sűrített tejnek a felét.
A tejszínt felverjük, hogy krémes habot kapjunk. Ha ez megvan, hozzáadjuk a meglévő krémhez és összekavarjuk. Hozzáadjuk a megmaradt sűrített tejet is.
A piskótákat ezúttal nem kávéba, hanem narancslébe mártjuk.
Végül egy réteg piskóta - egy réteg krémet teszünk egy tálba és addig rakjuk a rétegeket, míg elfogynak az anyagok.
Hűtőben tároljuk és tálaljuk, amikor a vendégek megéheztek. Jó étvágyat!
Neked ajánljuk még
Karácsonyi tiramisu – gyors, könnyű és persze finom
Hozzávalók
Karácsonyi tiramisu
Follow The Directions
A mascaropnehoz folyamatosna hozzáadjuk a sűrített tejnek a felét.
A tejszínt felverjük, hogy krémes habot kapjunk. Ha ez megvan, hozzáadjuk a meglévő krémhez és összekavarjuk. Hozzáadjuk a megmaradt sűrített tejet is.
A piskótákat ezúttal nem kávéba, hanem narancslébe mártjuk.
Végül egy réteg piskóta - egy réteg krémet teszünk egy tálba és addig rakjuk a rétegeket, míg elfogynak az anyagok.
Hűtőben tároljuk és tálaljuk, amikor a vendégek megéheztek. Jó étvágyat!
Értékeld a receptet!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.