Karácsonyi tiramisu – gyors, könnyű és persze finom

Karácsonyi narancsos tiramisu tálaláskor
  • Előkészítés
    20 perc
  • Adag
    4
  • Elkészítés
    20 perc

Ha nem szereted a kávét az eredeti tirumisuban, akkor ez a kicsit módosított karácsonyi változat valószínű tetszeni fog.

Hozzávalók

Karácsonyi tiramisu

    Elkészítés lépésről-lépésre

    Lépés1

    A mascaropnehoz folyamatosna hozzáadjuk a sűrített tejnek a felét.

    Lépés2

    A tejszínt felverjük, hogy krémes habot kapjunk. Ha ez megvan, hozzáadjuk a meglévő krémhez és összekavarjuk. Hozzáadjuk a megmaradt sűrített tejet is.

    Lépés3

    A piskótákat ezúttal nem kávéba, hanem narancslébe mártjuk.

    Lépés4
    Karácsonyi narancsos tiramisu tálalás előtt

    Végül egy réteg piskóta - egy réteg krémet teszünk egy tálba és addig rakjuk a rétegeket, míg elfogynak az anyagok.

    Lépés5

    Hűtőben tároljuk és tálaljuk, amikor a vendégek megéheztek. Jó étvágyat!

    Neked ajánljuk még

    Értékeld a receptet!

    Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük