- 2021.12.17.
- írta Judit Fajcsákné Polgár
- 0 Like
- 0 / 5
- Ország: Magyar
- Nehézség: Könnyű
- 2 118 Megtekintés

-
Előkészítés15
-
Sütés ideje35
-
Adag6
-
Elkészítés50
Egyszerű, gyors, mutatós sütemény
Hozzávalók
A tésztához
A töltelékhez
Elkészítés lépésről-lépésre
A 2 tojást csipet sóval robotgéppel habosra felverjük. Beletesszük a porcukrot, a vaníliáscukrot, az étolajat, a tejet és újra jól összekeverjük.
Beletesszük a sütőporral összekevert lisztet, és átkeverjük. A tészta felét egy sütőpapíros, 20 cm-es tepsibe öntjük, és szépen elkenjük a tepsi méretére. 180 fokos sütőben kb. 10-15 perc alatt megsütjük.
A túrót a tojásokkal a cukorral, narancshéjjal robotgépben krémesre keverjük. Rákenjük a kihűlt lapra, elkenjük, majd ráöntjük a maradék tésztát, és elegyengetjük.
A 180 fokra előmelegített sütőben kb. 20 percig sütjük. Kihűlés után szeletelhető.
Neked ajánljuk még

Kavart túrós kocka
Hozzávalók
A tésztához
A töltelékhez
Follow The Directions

A 2 tojást csipet sóval robotgéppel habosra felverjük. Beletesszük a porcukrot, a vaníliáscukrot, az étolajat, a tejet és újra jól összekeverjük.

Beletesszük a sütőporral összekevert lisztet, és átkeverjük. A tészta felét egy sütőpapíros, 20 cm-es tepsibe öntjük, és szépen elkenjük a tepsi méretére. 180 fokos sütőben kb. 10-15 perc alatt megsütjük.

A túrót a tojásokkal a cukorral, narancshéjjal robotgépben krémesre keverjük. Rákenjük a kihűlt lapra, elkenjük, majd ráöntjük a maradék tésztát, és elegyengetjük.

A 180 fokra előmelegített sütőben kb. 20 percig sütjük. Kihűlés után szeletelhető.
Értékeld a receptet!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.