- 2021.11.29.
- írta A konyha ördöge
- 0 Like
- 0 / 5
- Nehézség: Könnyű
- 1 231 Megtekintés
-
Előkészítés5 perc
-
Sütés ideje15 perc
-
Adag4
-
Elkészítés20 perc
Ha tél és karácsony, akkor a forralt bor és a tojáslikőr mellett érdemes a puncsot is kipróbálni, ami megannyi módon, ízlésünknek megfelelően elkészíthetünk. Most a narancsos puncs elkészítését mutatjuk be, ami szerintünk az egyik legfinomabb és nem okozhatunk vele csalódást egy baráti társaságban sem.
Hozzávalók
Narancsos puncs
Elkészítés lépésről-lépésre
Ha még nem készítettél puncsot, akkor sem kell megijedned, ezt a receptet nagyon nehéz elrontani. Mindössze néhány perc alatt elkészítheted. A bor, a víz vagy a rum mértékét ízlés szerint növelheted vagy csökkentheted, de azért csak óvatosan!
A vized melegítsd fel és áztasd ki a fekete teát benne. Miután megtörtént tedd bele a fűszereket, tegyél fedőt a lábasodra és a teával forrald össze, hogy az ízeket jobban átvegye.
Kb 5 perc után add hozzá a narancslevet, a vaníliát és a mézet, valamint az előre felvágott karikákat ízlés szerint.
Miután felmelegedett, legvégén hozzáöntjük ízlés szerinti mennyiségben a rumot. Néhány perc melegítést követően el is készültünk.
Jó tanácsok zárásképpen
Vigyázz, hogy a kiöntéskor a fűszerek ne kerüljenek a bögrébe. Ha tudod, szűrőn keresztül öntsd ki az elkészült puncsot, amit frissen karikázott naranccsal tálalunk fel.
Neked ajánljuk még
Narancsos puncs
Hozzávalók
Narancsos puncs
Follow The Directions
Ha még nem készítettél puncsot, akkor sem kell megijedned, ezt a receptet nagyon nehéz elrontani. Mindössze néhány perc alatt elkészítheted. A bor, a víz vagy a rum mértékét ízlés szerint növelheted vagy csökkentheted, de azért csak óvatosan!
A vized melegítsd fel és áztasd ki a fekete teát benne. Miután megtörtént tedd bele a fűszereket, tegyél fedőt a lábasodra és a teával forrald össze, hogy az ízeket jobban átvegye.
Kb 5 perc után add hozzá a narancslevet, a vaníliát és a mézet, valamint az előre felvágott karikákat ízlés szerint.
Miután felmelegedett, legvégén hozzáöntjük ízlés szerinti mennyiségben a rumot. Néhány perc melegítést követően el is készültünk.
Értékeld a receptet!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.