- 2023.11.21.
- írta A konyha ördöge
- 0 Like
- 0 / 5
- Nehézség: Könnyű
- 556 Megtekintés
-
Előkészítés10 perc
-
Sütés ideje10 perc
-
Adag4
-
Elkészítés20 perc
Ha tél és karácsony, akkor a forralt bor és a tojáslikőr mellett érdemes a puncsot is kipróbálni, ami megannyi módon, ízlésünknek megfelelően elkészíthetünk. Összeszedtünk néhány receptet, de fontos megjegyeznünk, az arányokon mindenki nyugodtan változtathat, sőt, érdemes is kísérletezni, hogy ízlésünknek megfelelő végeredményt kapjunk.
A narancsos puncs receptjét például ide kattintva találod.
Hozzávalók
Rumos puncs
Elkészítés lépésről-lépésre
A vized melegítsd fel és áztasd ki a fekete teát benne.
Miután megtörtént, tedd bele a fűszereket, tegyél fedőt a lábasodra és a teával forrald össze, hogy az ízeket jobban átvegye.
Kb 5 perc után add hozzá a bort és a vaníliát és a cukrot, majd további 5 percig melegítsd (de ne forrald!)
Végezetül add hozzá a rumot (a mézet javasolt itt hozzáadni, ha cukor helyett ezt választod).
Neked ajánljuk még
Sima puncs recept (rummal)
Hozzávalók
Rumos puncs
Follow The Directions
A vized melegítsd fel és áztasd ki a fekete teát benne.
Miután megtörtént, tedd bele a fűszereket, tegyél fedőt a lábasodra és a teával forrald össze, hogy az ízeket jobban átvegye.
Kb 5 perc után add hozzá a bort és a vaníliát és a cukrot, majd további 5 percig melegítsd (de ne forrald!)
Végezetül add hozzá a rumot (a mézet javasolt itt hozzáadni, ha cukor helyett ezt választod).
Értékeld a receptet!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.