- 2022.03.08.
- írta Ábel Kováts
- 0 Like
- 0 / 5
- Ország: Magyar
- Nehézség: Könnyű
- 763 Megtekintés
-
Előkészítés60
-
Sütés ideje30
-
Adag2
-
Elkészítés1 óra 30 perc
A hal nem csak finom, hanem egészséges is. Ajánlott mindenkinek, aki diétázik, vagy egy könnyed vacsorára vágyik.
Hozzávalók
Pácoláshoz
Halhoz
Elkészítés lépésről-lépésre
Kis tálban összekeverjük a pácot, amit a halra öntünk. Ezzel párhuzamosan kisebb citromkarikákat szelünk.
A halat megmossuk, majd mind a két oldalán óvatosan beirdaljuk. Ezt követően sózzuk és borsozzuk ízlés szerint. Egy tálba téve ráöntjük a pácot, majd állni hagyjuk közel [step_time sec="3600"]60 percen[/step_time] keresztül.
A jénai tálat olajjal kikenjük, belehelyezzük a halakat, majd citromlével meglocsoljuk. Ízlés szerint citromkarikát helyezünk a hal mellé. Én ebbe a tálba szoktam zöldségeket is tenni, de ez kihagyható. [step_time sec="1800"]30 percen[/step_time] keresztül 170-180 fokon sütjük.
Neked ajánljuk még
Sült pisztráng, ahogyan Ábel csinálja
Hozzávalók
Pácoláshoz
Halhoz
Follow The Directions
Kis tálban összekeverjük a pácot, amit a halra öntünk. Ezzel párhuzamosan kisebb citromkarikákat szelünk.
A halat megmossuk, majd mind a két oldalán óvatosan beirdaljuk. Ezt követően sózzuk és borsozzuk ízlés szerint. Egy tálba téve ráöntjük a pácot, majd állni hagyjuk közel [step_time sec="3600"]60 percen[/step_time] keresztül.
A jénai tálat olajjal kikenjük, belehelyezzük a halakat, majd citromlével meglocsoljuk. Ízlés szerint citromkarikát helyezünk a hal mellé. Én ebbe a tálba szoktam zöldségeket is tenni, de ez kihagyható. [step_time sec="1800"]30 percen[/step_time] keresztül 170-180 fokon sütjük.
Értékeld a receptet!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.