Sült pisztráng, ahogyan Ábel csinálja

  • Előkészítés
    60
  • Elkészítés
    30
  • Adag
    2
  • Megtekintés
    59

A hal nem csak finom, hanem egészséges is. Ajánlott mindenkinek, aki diétázik, vagy egy könnyed vacsorára vágyik.

Hozzávalók

Pácoláshoz

Halhoz

    Elkészítés

    Lépés 1

    Kis tálban összekeverjük a pácot, amit a halra öntünk. Ezzel párhuzamosan kisebb citromkarikákat szelünk.

    Lépés 2

    A halat megmossuk, majd mind a két oldalán óvatosan beirdaljuk. Ezt követően sózzuk és borsozzuk ízlés szerint. Egy tálba téve ráöntjük a pácot, majd állni hagyjuk közel [step_time sec="3600"]60 percen[/step_time] keresztül.

    Lépés 3

    A jénai tálat olajjal kikenjük, belehelyezzük a halakat, majd citromlével meglocsoljuk. Ízlés szerint citromkarikát helyezünk a hal mellé. Én ebbe a tálba szoktam zöldségeket is tenni, de ez kihagyható. [step_time sec="1800"]30 percen[/step_time] keresztül 170-180 fokon sütjük.

    Neked ajánljuk még

    Küldj értékelést

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

    X