Tejszínes-spenótos karaj gombával

  • Előkészítés
    5 perc
  • Elkészítés
    25 perc
  • Adag
    2
  • Megtekintés
    113

Ízletes és gyorsan elkészíthető főétel. Ha szezonálisan még lehet spenótlevelet venni, akkor mindenkinek a kedvence lesz ez a recept.

Köretnek a polentát ajánljuk, mely szintén gyorsan elkészíthető. Receptje itt található: Polenta gombaraguval

Hozzávalók

    Elkészítés

    A karajt érdemes szeletekre vágni és úgy kisütni, de ízlés szerint kockázható is.

    Lépés 1

    A karajt felszeleteljük, majd elkezdjük kisütni a serpenyőben, amit sózunk. Ha nagyon letapad, érdemes alá olívaolajat vagy sertészsírt tenni.

    Lépés 2

    Ha mind a két oldala átsült, ráöntjük a tejszínt és hozzáadjuk a spenótleveleket a felkockázott gombát és a fokhagymát. Ismét sózzuk és borsozzuk.

    Lépés 3

    5-10 perc ideig kis lángon főzzük, majd tálaljuk.

    Neked ajánljuk még

    Vélemény a receptről

    Értékelések átlaga:
    • 5 / 5
    Összes értékelés:( 1 )
    • Várpalotai Sándorné

      Megcsináltuk tényleg egyszerű és nem mirelit spenót íze van! Sokkal finomabb még az is megette aki nem szereti a spenótot!

    Küldj értékelést

    Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük