- 2023.07.12.
- írta A konyha ördöge
- 0 Like
- 0 / 5
- Nehézség: Könnyű
- 892 Megtekintés
-
Előkészítés15 perc
-
Sütés ideje50 perc
-
Adag2
-
Elkészítés1 óra 5 perc
Nagyon könnyű kis torta, amit gluténérzékenyek is fogyaszthatnak, mivel lisztet egyáltalán nem tartalmaz. Sütni bármilyen formában süthetjük, legyen szó őzgerincről vagy kuglófformáról.
Ízlés szerint vaníliás és csokis pudingporral is elkészíthetjük. Ha gondoljuk, tehetünk bele gyümölcsöt, például epret, málnát vagy áfonyát.
Hozzávalók
Pudingtorta
Elkészítés lépésről-lépésre
Az egész tojásokat a cukorral együtt habossá verjük.
A gépet nem kapcsoljuk ki, hanem fokozatosan, kanalanként hozzáadjuk az olajat, majd a többi hozzávalót.
Az így kapott tésztát formába öntjük és 180 fokon kb 50 percig sütjük.
Porcukorral megszórva tálálhatjuk
Neked ajánljuk még
Villámgyors pudingtorta (gluténmentes)
Hozzávalók
Pudingtorta
Follow The Directions
Az egész tojásokat a cukorral együtt habossá verjük.
A gépet nem kapcsoljuk ki, hanem fokozatosan, kanalanként hozzáadjuk az olajat, majd a többi hozzávalót.
Az így kapott tésztát formába öntjük és 180 fokon kb 50 percig sütjük.
Porcukorral megszórva tálálhatjuk
Értékeld a receptet!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.